Jablotron

Dođite u Jablotron porodicu

Već preko 25 godina obezbeđujemo inovativne, ali jednostavne, proizvode za ceo svet. Potpuno nam je jasno da smo uspešni zahvaljujući vama, te stoga našim partnerima nudimo korisne treninge i kvalifikovanu tehničku podršku.

Želim da postanem partner instalater

Inovativni proizvodi - za jednostavnu instalaciju

Široka ponuda detektora je uvek na raspolaganju, bez obzira da li je sistem BUS ili bežični. Obe tehnologije se mogu lako kombinovati, bez obzira da li je primena u kući, na poslu, ili u vozilu.

100+uređaja

Naš glavni proizvod, JABLOTRON 100 serija, ima preko 100 podproizvoda.

83 hiljada uređaja

Uređaji koje naši partneri održavaju daljinski, preko MyCOMPANY aplikacije.

7 godina

Za sve proizvode, osim garancije od 2 godine, dobijate i produženu servisnu podršku u trajanju do 5 godina.

Aplikacija MyCOMPANY i njene karakteristike

Uslužite korisnika na najlakši način. Putem naše aplikacije možete pristupiti svakom instaliranom sistemu, gde god da se nalazite. Sa MyCOMPANY možete da izvršite sva podešavanja iz daljine i sve vam je na jednom mestu.

myco_1_en.png
Administriranje instalacije

Pristupite vašim instaliranim sistemima bez obzira gde se nalazite.

myco_2b_en.png
Pravljenje ponude korisniku

Napravite i pošaljite profesionalnu ponudu, brzo i efikasno.

Pravljenje ponude korisniku

Napravite vaš lični obrazac ponude, sa logotipom i svim podacima o firmi i snimite ga. Koristite ga za svaku sledeću ponudu, samo ubacite željene komponente i sve je gotovo za nekoliko minuta.

Ovakva ponuda će sadržati slike i tehničke opise komponenti, a kada je vaš klijent potvrdi - možete je pretočiti u ugovor sa korisnikom i poslati Jablotron distributeru kao zahtev za isporuku opreme.

Administracija instalacije

Na svaki zahtev korisnika možete reagovati momentalno, ako ste pri računaru. Možete promeniti parametre sistema ili dodavati/brisati korisnike.

Takođe možete imati pregled svih vaših instalacija na jednom mestu. Na listi možete primeniti filtere i npr. listati samo objekte gde su postojale prijave neke greške.

Obuka i podrška

Proširite znanja i sposobnosti putem MyCOMPANY aplikacije. Pogledajte video-uputstva (na engleskom jeziku) koja će vam olakšati rad i uputiti prema praktičnim rešenjima za razne primene.

Pored ostalog, u meniju MyCOMPANY možete pronaći i najnovije vesti.

Baza dokumenata

Izbegnite gomile papira u fiokama i registratorima i pronađite bilo koji Jablotron dokument za tili čas. Sve je na jednom mestu u MyCOMPANY aplikaciji.

Tu ćete naći sve, od brošura i reklamnih pamfleta, do uputstava i najnovijeg softvera.

Napredna podešavanja

Dodajte vaše zaposlene u aplikaciju MyCOMPANY i podelite ih u timove. Dodelite im različite nivoe pristupa, od pravljenja ponuda do podešavanja sistema alarma kod korisnika.

Možete podeliti i korisnike u grupe, npr. po veličini njihovog objekta, pa im povremeno slati novosti i adekvatne ponude.

Besplatne notifikacije

Kroz PUSH notifikacije, e-mailove i SMS-ove imaćete neograničan pregled svih instaliranih sistema.

Ako je kod korisnika došlo do alarma, ili se pojavila potreba za proverom sistema - znaćete istog momenta, ako želite.

3 načina za korišćenje MyCOMPANY

Bez obzira da li samo menjate status alarma, palite svetlo na kapiji, ili otvarate vrata garaže - uvek imate više načina za to - po želji i potrebi.

mobil.jpg
Mobilna aplikacija za smartfone
macbook.jpg
Web aplikacija za browsere
Tablet
Web aplikacija za tablet računare

BESPLATNO preuzimanje:

Apple Store Google Play

ico-gray-108-skoleni.png

Sertifikacije i treninzi

Za nabavku i integraciju JABLOTRON uređaja neophodan je sertifikat. Po završetku kursa za početnike, a zatim za napredne tehničare, osim sertifikata i drugih materijala dobićete i pristup na MyCOMPANY aplikaciju i 3 godine besplatne postprodajne podrške.

Pokaži Sakrij

ico-gray-108-poradenstvi.png

Kvalifikovana savetodavna pomoć

Svaki sertifikovani instalater može da koristi usluge našeg kvalifikovanog tehničkog odeljenja. Možemo da preporučimo adekvatnu opremu, izdamo dokumentaciju, detaljna uputstva za upotrebu i generalno vrhunsku podršku u toku trajanja garancije na naš proizvod.

Pokaži Sakrij

 

JABLOTRON vas podržava

Vaš uspeh je i naš uspeh. Naše instalatere podržavamo kroz reklamiranje i poslovne bonus programe.

Želim da postanem Jablotron instalater

Raduje nas vaša odluka da postanete deo Jablotron porodice. Prvi korak u ovoj saradnji je vaš dolazak na naš kurs. Upoznaćemo vas sa našim proizvodima i načinima za njihovo pravilno korišćenje. Kontaktirajte našeg lokalnog poslovnog partnera, koji dalje preuzima brigu o vašoj tehničkoj i poslovnoj podršci.

Pronaći lokalnog partnera