Jablotron

Dođite u Jablotron porodicu

Već preko 30 godina obezbeđujemo inovativne, ali jednostavne, proizvode za ceo svet. Potpuno nam je jasno da smo uspešni zahvaljujući vama, te stoga našim partnerima nudimo korisne treninge i kvalifikovanu tehničku podršku.

Želim da postanem partner instalater

Ladislav Šilhán
Sales Director
silhan-bg-section-intro-b2b_notext-small.jpg
Ladislav Šilhán
Sales Director

Dođite u Jablotron porodicu

Već preko 25 godina obezbeđujemo inovativne, ali jednostavne, proizvode za ceo svet. Potpuno nam je jasno da smo uspešni zahvaljujući vama, te stoga našim partnerima nudimo korisne treninge i kvalifikovanu tehničku podršku.

Inovativni proizvodi - za jednostavnu instalaciju

Široka ponuda detektora je uvek na raspolaganju, bez obzira da li je sistem BUS ili bežični. Obe tehnologije se mogu lako kombinovati, bez obzira da li je primena u kući, na poslu, ili u vozilu.

100+uređaja

Naš glavni proizvod, JABLOTRON 100 serija, ima preko 100 podproizvoda.

83 hiljada uređaja

Uređaji koje naši partneri održavaju daljinski, preko MyCOMPANY aplikacije.

7 godina

Za sve proizvode, osim garancije od 2 godine, dobijate i produženu servisnu podršku u trajanju do 5 godina.

Aplikacija MyCOMPANY i njene karakteristike

Uslužite korisnika na najlakši način. Putem naše aplikacije možete pristupiti svakom instaliranom sistemu, gde god da se nalazite. Sa MyCOMPANY možete da izvršite sva podešavanja iz daljine i sve vam je na jednom mestu.

myco_1_en.png
Administriranje instalacije

Pristupite vašim instaliranim sistemima bez obzira gde se nalazite.

myco_2b_en.png
Pravljenje ponude korisniku

Napravite i pošaljite profesionalnu ponudu, brzo i efikasno.

Pravljenje ponude korisniku

Napravite vaš lični obrazac ponude, sa logotipom i svim podacima o firmi i snimite ga. Koristite ga za svaku sledeću ponudu, samo ubacite željene komponente i sve je gotovo za nekoliko minuta.

Ovakva ponuda će sadržati slike i tehničke opise komponenti, a kada je vaš klijent potvrdi - možete je pretočiti u ugovor sa korisnikom i poslati Jablotron distributeru kao zahtev za isporuku opreme.

Administracija instalacije

Na svaki zahtev korisnika možete reagovati momentalno, ako ste pri računaru. Možete promeniti parametre sistema ili dodavati/brisati korisnike.

Takođe možete imati pregled svih vaših instalacija na jednom mestu. Na listi možete primeniti filtere i npr. listati samo objekte gde su postojale prijave neke greške.

Obuka i podrška

Proširite znanja i sposobnosti putem MyCOMPANY aplikacije. Pogledajte video-uputstva (na engleskom jeziku) koja će vam olakšati rad i uputiti prema praktičnim rešenjima za razne primene.

Pored ostalog, u meniju MyCOMPANY možete pronaći i najnovije vesti.

Baza dokumenata

Izbegnite gomile papira u fiokama i registratorima i pronađite bilo koji Jablotron dokument za tili čas. Sve je na jednom mestu u MyCOMPANY aplikaciji.

Tu ćete naći sve, od brošura i reklamnih pamfleta, do uputstava i najnovijeg softvera.

Napredna podešavanja

Dodajte vaše zaposlene u aplikaciju MyCOMPANY i podelite ih u timove. Dodelite im različite nivoe pristupa, od pravljenja ponuda do podešavanja sistema alarma kod korisnika.

Možete podeliti i korisnike u grupe, npr. po veličini njihovog objekta, pa im povremeno slati novosti i adekvatne ponude.

Besplatne notifikacije

Kroz PUSH notifikacije, e-mailove i SMS-ove imaćete neograničan pregled svih instaliranih sistema.

Ako je kod korisnika došlo do alarma, ili se pojavila potreba za proverom sistema - znaćete istog momenta, ako želite.

3 načina za korišćenje MyCOMPANY

mobil.jpg
Mobilna aplikacija za smartfone
macbook.jpg
Web aplikacija za browsere
Tablet
Web aplikacija za tablet računare

Preuzmite aplikaciju sa

Apple Store Google Play

Koji su uslovi korišćenja aplikacije

Treba samo da registrujete JABLOTRON 100+ alarm, JABLOTRON auto-alarm ili, na primer, GSM kontrolu ili alarm za vikendicu ili garažu u JABLOTRON klaud uslugama. Komunikacija između alarma i JABLOTRON klauda uspostavlja se putem šifrovanog kanala i može postati predmet naplate provajdera. Konkretni uslovi korišćenja zavise od izbora internet veze i provajdera.

ico-gray-108-skoleni.png

Sertifikacije i treninzi

Za nabavku i integraciju JABLOTRON uređaja neophodan je sertifikat. Po završetku kursa za početnike, a zatim za napredne tehničare, osim sertifikata i drugih materijala dobićete i pristup na MyCOMPANY aplikaciju i 3 godine besplatne postprodajne podrške.

Prikaži Sakrij

ico-gray-108-poradenstvi.png

Kvalifikovana savetodavna pomoć

Svaki sertifikovani instalater može da koristi usluge našeg kvalifikovanog tehničkog odeljenja. Možemo da preporučimo adekvatnu opremu, izdamo dokumentaciju, detaljna uputstva za upotrebu i generalno vrhunsku podršku u toku trajanja garancije na naš proizvod.

Prikaži Sakrij

 

JABLOTRON vas podržava

Vaš uspeh je i naš uspeh. Naše instalatere podržavamo kroz reklamiranje i poslovne bonus programe.

intro-b2b-2.jpg

JABLOTRON vas podržava

Vaš uspeh je i naš uspeh. Naše instalatere podržavamo kroz reklamiranje i poslovne bonus programe.

Želim da postanem Jablotron instalater

Raduje nas vaša odluka da postanete deo Jablotron porodice. Prvi korak u ovoj saradnji je vaš dolazak na naš kurs. Upoznaćemo vas sa našim proizvodima i načinima za njihovo pravilno korišćenje. Kontaktirajte našeg lokalnog poslovnog partnera, koji dalje preuzima brigu o vašoj tehničkoj i poslovnoj podršci.

Pronaći lokalnog partnera