Alarmsystemer og barn - gjennomtenkt beskyttelse, enkel betjening, konstant oversikt

08/24/21 Nyheter

Har barna kommet hjem fra skolen ennå? Glemte de å låse inngangsdøren om morgenen? Har de lekt med den nye drillen vi kjøpte i går? Hvordan sørge for at de ikke går i bassenget alene? Bruker de hele ettermiddagen på Internett før jeg kommer tilbake? Er dette din erfaring? Har du også hodet fullt av foreldrebekymringer? Heldigvis er JABLOTRON-alarmsystemet her for å hjelpe deg. Og selv barna kan betjene den lekende lett.

Hverdagsansvar, omsorg for familien og huset, planlegging for å holde alt i orden - dette er ikke noen enkel oppgave. Vi må ha oversikt og holde oss oppdatert. Ideelt sett kanskje være to steder samtidig. Hvordan unngå å bli gal av det? Så hvorfor ikke bruke en dyktig og pålitelig hjelper; et sikkerhetssystem som kan gjøre mye mer enn bare å beskytte mot innbrudd.

Overvåking, rapporter, sikkerhet og forebygging

Så hvordan kan JABLOTRON-alarmen gjøre livet ditt enklere og barna dine trygge?

  • Går du på jobb før barna går på skolen? Ved hjelp av MyJABLOTRON-appen kan du enkelt sjekke om de har glemt å tilkoble alarmen før de går hjemmefra, og om nødvendig kan du gjøre det eksternt.
  • Det spiller ingen rolle om barna ikke kontakter deg etter å ha kommet tilbake fra skolen. Så snart de kommer hjem og frakobler alarmen, vil du motta et varsel på mobiltelefonen din. Med en kameradetektor eller et videokamera i systemet kan du også enkelt sjekke i appen om de har kommet alene eller sammen med venner.

Takket være muligheten for å dele bygningen i opptil 15 forskjellige områder (begrenset tilgang) og gi individuelle adgangsrettigheter til hvert område, kan du tydelig bestemme hvor barna har lov til og ikke lov til å gå. Selv om du glemmer å låse de begrensede områdene, vil du finne det ut med en gang, og du kan gripe inn i tide om barna for eksempel går til:

  • Verksteder hvor du oppbevarer dyrt og farlig verktøy og annet utstyr (slåmaskin, bor, sag, skarpe og spisse gjenstander osv.), eller brennbare stoffer som maling, lakk, tynner, alkohol til praktisk bruk osv.
  • Vaskerom (det er lite sannsynlig at barn rydder opp :), men du trenger ikke å bekymre deg for å ha kontroll på rengjørings- og desinfiseringsmidler)
  • Svømmebasseng i hagen - hvis det er tildekket, kan du bruke døråpningsdetektorer (magneter); utendørsbassenget kan beskyttes av utendørs bevegelsessensorer eller infrarøde barrierer.

Tilgang, elementene og foreldrekontroll

Ikke åpne for noen du ikke kjenner. Vi har alle hørt det utallige ganger, i likhet med barna våre. Kan hende er det bestemor, kan hende ikke. Også her kan JABLOTRON-alarmen være til hjelp, takket være muligheten for å koble et videokamera til systemet.

  • Selv barn kan se livestream i MyJABLOTRON-appen og ikke slippe fremmede inn i huset.

Brann, vann eller gassMiljødetektorer overvåker kontinuerlig miljøet i rom og rapporterer om mistenkelige endringer.

  • Få vite om ulykker eller konsekvensene av tankeløs barnelek umiddelbart, og du kan forhindre store skader.

Og fremfor alt, beskytt dine barns når de er alene hjemme.

Sist, men ikke minst, kan du se når og hvor lenge barn ser på TV eller surfer på Internett, enten det er på en datamaskin eller mobiltelefon.

  • Gjennom MyJABLOTRON-appen og programmerbare alarmutganger kan du dessuten koble ut valgte stikkontakter eksternt og dermed deaktivere Wi-Fi, TV eller andre enheter som du ikke vil at barn skal bruke i ditt fravær (komfyr, vaskemaskin osv.).

Enkel betjening

Barna kjenner trafikklysprinsippet godt, så de vil forstå betjeningen av alarm med en gang. Rød = stopp/ikke gå inn, grønn = du har lov/du kan gå. Det er ikke engang nødvendig å huske en kode for å bruke alarmen. For å autorisere, så bruk bare en praktisk nøkkelring på lesesensoren på tastaturet.

Vi tilbyr deg profesjonelle skreddersydde løsninger. Tenk på alt vi kan hjelpe deg med hjemme, slik at du umiddelbart kan fjerne det fra listen over bekymringer. Ikke nøl med å kontakte en sertifisert installeringspartner og bli enige om en installeringsutforming i samsvar med dine ønsker.

Jeg ønsker et uforpliktende tilbud