Odborná montáž vs. „DYI”: připojení k internetu

12.04.2019

Když za sebou máte výběr domácího bezpečnostního zařízení, čeká vás ještě jedna volba. Sáhnout po profesionální montáži, nebo se do všeho pustit vlastníma rukama? V článku se dozvíte, proč vše raději svěřit profesionálům. Začněme trochu „od konce” – internetovým připojením.   

odborna-monta-z-.jpg

Výhod odborné montáže je celá škála. Od zamezení falešným poplachům přes minimalizaci rizik až po šifrovanou komunikaci. Teď se zaměříme hlavně na to, jak velkou výhodou je fakt, že zabezpečovací systém JABLOTRON 100+ není závislý na vaší domácí wifi.

Křehká „wifina”

Jen si to představte. Pořídíte si řešení, které bez domácí wifi nefunguje. Každý drobný výpadek elektřiny ohrozí funkčnost celého systému. Když nefunguje wifi, váš dům a majetek zůstává bezbranný. Opravy mohou často zabrat i několik hodin.

Naopak řešení, které je nezávislé na vaší domácí wifi, je řádově spolehlivější. Ústředna systému je ukryta v útrobách domu a starý dobrý kabel jen tak nevypadne ani se vám na něj nepřipojí cizí uživatel. Navíc má systém jako zálohu pro komunikaci vestavěný GSM/GPRS komunikátor, v němž je speciální SIM karta. Díky ní může ústředna komunikovat s koncovým uživatelem nebo pultem centralizované ochrany, a to voláním, SMS zprávami, e-maily či push notifikacemi. Jde o záložní řešení, při kterém nejste závislí na své wifi.

Profesionál je jistota

Když jde o bezpečí vás i vašich blízkých, rozhodně se vyplatí neriskovat, přestože si na instalaci podobného systému musíte přivolat odborníka. Jde o certifikovaného profesionála, který má bohaté zkušenosti s instalací zabezpečovacích systémů. Takový montér je zárukou, že vás kvalitní systém skutečně ochrání. „Odborná montáž od profíka vám zaručí jeho kvalitní a spolehlivé fungování. Díky svým bohatým zkušenostem přijde montér vždy s individuálním návrhem řešení. Správně vám rozmístí a zkombinuje detektory, tak aby pokryly požadovaný prostor. Navíc vám bude vždy k dispozici,“ radí produktový manažer společnosti Jablotron Michal Ježek. Z toho pro vás plyne i další výhoda. Při instalaci vás odborník seznámí s ovládáním a upozorní na všechny možné situace. Neriskujte zbytečně a spolehněte se na profesionály. Pro větší klid duše se to vyplatí.

Zjistěte více o našem profesionálním zabezpečení domácnosti

Chci kontaktovat prodejce Jablotron

Napište nám Nebo volejte
800 800 522