Ovládejte svůj dům na dálku. Notifikace, které vám zjednoduší život

04.01.2019

Pokud doma nemáte žádný alarm a žádný bezpečnostní systém, budete možná překvapeni, co už je v roce 2019 možné. A pokud patříte ke skupině lidí, kteří si ochranu domu pořizovali hodně dávno, stane se vám totéž.

chytre_ovladani_domu-2.png

Dnešní technologie už se totiž nestarají jen o váš majetek a bezpečí, umí toho mnohem víc. Jedna z věcí, kterou vám chceme v dnešním díle seriálu vysvětlit, je mobilní notifikace.

K čemu slouží notifikace

Abyste si lépe dokázali představit, jak vám takové pípnutí na chytrém telefonu může pomoct: Představte si, že jste v práci a máte dům zabezpečen, to znamená, že jste ráno před odchodem do zaměstnání aktivovali alarm. Věděli jste, že budete doma dřív, než děti přijdou z družiny, a tak jste vše pustili z hlavy.

Mezitím se ale odehrála jedna neplánovaná událost: Ve škole, do níž chodí vaše děti, došlo k havárii vody a ředitelka poslala všechny žáky domů. Vaše rozpustilé dítě dorazilo domů, zapomnělo ovšem odjistit alarm a hned si běželo hrát, což samozřejmě aktivovalo bezpečnostní systém.

A teď, jak vám to ulehčí život…

Ten okamžitě zareagoval, IP kamera do něj připojená nahrála minutové video a systém vám odeslal notifikaci na váš mobil. A tak vám uprostřed mítinku cinknul mobil a vy jste věděli, že zvuk pochází z aplikace MyJABLOTRON. A že se doma něco děje.

Místo toho, abyste zalarmovali celou rodinu a zásahovou jednotku povolanou Bezpečnostním centrem JABLOTRON, v klidu jste se omluvili ze schůze a na chodbě si přehráli video. Pochopili jste, že děti přišly ze školy dřív, a tak jste pomocí aplikace odjistili systém. Pro klid duše jste zavolali sousedovi, aby houkl na děti přes plot, že táta už na dálku odjistil dům.

Přehled možných notifikací

Konec desítkami zbytečných zpráv: Systém si nastavíte tak, aby byl pro vás co nejužitečnější. Nemusíte využít všechny funkce.

Pro uživatele je to velmi jednoduché: Nastavíte si v aplikaci, které notifikace chcete dostávat, a když zjistíte, že potřebujete něco změnit, můžete tak učinit kdykoliv. Ovládání je intuitivní a pochopíte ho za pár vteřin.

Extrémně flexibilní: Jako majitel domu si sám nastavíte, které hlášení chcete dostávat. V aplikaci si také můžete nastavit, že upozornění dostane kromě vás i váš partner či nejstarší dítě.

Nejen zloději: Notifikace vám ulehčí život, i když nejde o vloupání, ale o něco, co souvisí s komfortem. Například můžete dostat upozornění na nedovřené dveře od garáže, unikající vodu či docházející baterie v bezdrátovém detektoru.

Vyberte si způsob oznámení: Aplikace vám může posílat e-maily, SMS zprávy nebo právě zmíněné PUSH zprávy.

Chcete se o aplikaci MyJABLOTRON dozvědět více?

Chci kontaktovat prodejce Jablotron

Napište nám Nebo volejte
800 800 522