Dovolená ve znamení odpočinku. O dům se vám postaráme

28.01.2019

„Honem! Musíme pospíchat, abychom mohli odpočívat!“ Taková dovolená umí být víc stresová než odpočinková. Každý, kdo se při návštěvě libovolného historického centra pohádal se svým partnerem tak, že jste se nakonec procházeli v odstupu deseti metrů, o tom ví své. Dovolenou si zkrátka musíte udělat pořádně odpočinkovou a jakékoliv zdroje stresu odložit na druhou kolej.

jablotron-zlodej_2-1.jpg

Pochopitelně stres z obavy „Co se děje doma, zatímco jsme na dovolené“, patří na seznam dovolenkových strastí hodně vysoko. A právě v těchto momentech plně využijete funkčnost systému JABLOTRON 100+. Náš systém totiž nejenže dokonale hlídá váš objekt (s nejlepší spolehlivostí na trhu), on ho i dokonale ovládá. Co jde zamknout, musí jít i odemknout.

Tak si pojďme na zkoušku vypsat ty tradiční panické stavy, které dovolenkáře umí zastihnout uprostřed dálnice v Brennerském průsmyku:

Panický scénářCo my na to
„Vyteče nám pračka!“    Detektor záplav okamžitě nahlásí únik vody a systém uzavře hlavní uzávěr během pár vteřin.
„Neměli jsme to druhé auto dát na hlídané parkoviště?“ Pohyb vašeho auta můžete v aplikaci sledovat na dálku, kdykoliv se vám zlíbí. Třeba teď. Nebo teď. Nebo teď. A kdyby se přeci jen něco dělo, o vše se za vás postará naše Bezpečnostní centrum.
„Soused si vzpomněl, že chce půjčit z garáže rýč.“ Nevadí. Na dálku odjistíte a otevřete garáž. Na kameře se přesvědčíte, že si kromě rýče nepůjčil i vaši speciální sadu šroubováků. Po jeho odchodu v aplikaci garáž opět zavřete a znovu zapnete alarm.
„Nechali jsme puštěný sporák!“  Detektor kouře nebo plynu zachytí problém v samém zárodku požáru a Bezpečnostní centrum přivolá pomoc.
„Světlo! Nechali jsme svítit světlo před barákem!“
Není nic jednoduššího, než si nastavit automatické zhasnutí všech světel po zajištění alarmu.
„Bože, doma je takové vedro, vždyť nám uschne trávník!“ Neuschne. Zavlažování trávníku na zahradě lze předem naplánovat v kalendáři nebo kdykoliv na dálku aktivovat. 

Mohli bychom vymyslet takovýchto scénářů více – a pravděpodobně by výsledek byl vždy stejný: nechte to na nás, my se o to postaráme. Náš systém lze totiž napojit prakticky na jakékoliv zařízení.

Jednou nás jedna naše zákaznice požádala, abychom hlídali šlehačku na jejích dortech. Jakmile se rozteče, je po díle. No, krátce jsme se nad tím pozastavili, ale dnes klientka sleduje své cukrářské výtvory v telefonu, i když je zrovna na víkendovém wellness pobytu. A když náhodou teplota v lednici stoupne, systém vše nahlásí a sám upraví.

Neumíme vám garantovat, že se nakonec na dovolené přeci jen nepohádáte. Můžete se však spolehnout, že starosti s tím, co se děje doma, můžete hodit na nás. Takže ať už jste se letos rozhodli pro slovenské hory, španělské pláže, nebo africké slony, přejeme vám příjemné cestování bez starostí.

Zjistěte více o zabezpečení domácnosti

Chci kontaktovat prodejce Jablotron

Napište nám Nebo volejte
800 800 522