Jablotron

Odmor bez brige

Bilo da ovog leta putujete u inostranstvo ili ostajete kod kuće, ne zaboravite da obezbedite kuću ili stan pre nego što odete. Period odmora i praznika je „vrhunac sezone“ za lopove. Mnogo ćete se lakše pripremiti ako koristite Jablotron alarm. Jednostavno pratite nekoliko osnovnih mera predostrožnosti i možete da odete bez ijedne jedine brige. 

Da biste u odmoru uživali u miru i bez stresa, važno je da se uverite da alarm radi pouzdano i da vam je dom bezbedan. Izuzetno biste se iznervirali da tokom kampovanja saznate da su se potrošile baterije u bežičnom detektoru ali, što je najvažnije, to možete da izbegnete. Zato vam preporučujemo da vam čitav bezbednosni sistem pre polaska na put pregleda sertifikovani partner za instalaciju. On će, na primer, proveriti:

  • da li su baterije u bežičnim detektorima napunjene i da li rade,
  • da li rade detektori okruženja, kao što su detektori temperature i dima, detektori curenja gasa ili detektori poplave.

Pored toga, podesiće kôd za pristup za vašeg prijatelja ili komšiju kako bi mogao da dođe da vam nahrani mačku ili zalije cveće.

SAVET: Ako nemate kontakt informacije partnera za instalaciju koji vam je instalirao ili koji vam trenutno servisira alarm, pogledajte našu mapu.

Drugi koraci za održavanje bezbednosti  

Da li ste proverili alarm, ali i dalje brinete da bi u kući moglo da se desi nešto neočekivano? Ništa lakše – treba samo da koristite mogućnosti aplikacije MyJABLOTRON. Ona vam pruža pregled svega što se dešava u vašem domu, bez obzira na to gde ste. Pored toga, pomoću ove aplikacije možete daljinski da kontrolišete svoj dom. Tako, na primer, možete da pokrenete zalivanje travnjaka ako naiđe toplotni talas.

U druge opcije pomoću kojih dodatno možete da obezbedite dom spadaju povezivanje IP kamere za verifikaciju ili detektora pokreta koji snima fotografije. Oni će vam pokazivati šta se dešava, bilo da se sunčate u vikendici ili osvajate planinske vrhove stotinama kilometara dalje.

Želim da kupim alarm