Jablotron

Sertifikujte se za postavljanje pametnih alarma

Besplatno završite našu obuku i steknite sertifikat kako biste počeli biznis sa profesionalnim alarmnim sistemima kompanije JABLOTRON. Imaćete non-stop marketinšku i tehničku podršku, pristup aplikaciji MyCOMPANY i online alatima sa bazom podataka klijenata, uslugom daljinskog održavanja sistema, edukativnim materijalima i mnogim drugim korisnim stvarima. 

Postanite JABLOTRON partner

Sertifikujte se za postavljanje pametnih alarma

Sertifikujte se za postavljanje pametnih alarma

Besplatno završite našu obuku i steknite sertifikat kako biste počeli biznis sa profesionalnim alarmnim sistemima kompanije JABLOTRON. Imaćete non-stop marketinšku i tehničku podršku, pristup aplikaciji MyCOMPANY i online alatima sa bazom podataka klijenata, uslugom daljinskog održavanja sistema, edukativnim materijalima i mnogim drugim korisnim stvarima. 

Postanite JABLOTRON partner

Pristup

24/7

svim tehničkim informacijama o vašim instaliranim sistemima (putem aplikacije MyCOMPANY)

Popust do

50 %

jednokratno za promotivni komplet(*). Pogledajte uslove kod vašeg distributera.

Dobijate do

7 godina

besplatnog servisiranja u garanciji.

Referencia

„Zahvaljujući kompaniji Jablotron i njihovim pametnim sistemima uspeli smo da izađemo u susret našim najzahtevnijim klijentima. Upravljanje sistemom preko Apple watch uređaja je velika prednost u odnosu na druge brendove. Montaža je pojednostavljena BUS razvodom, sve promene se arhiviraju i ne ostavlja se mogućnost zlonamerne manipulacije sistemom. Za direktan pristup sistemu izveden je USB priključak spolja, tako da kućište ne mora da se otvara da bi se izvršile izmene. Sistemu može da se pristupa i preko browser-a, kao i putem aplikacije. Aplikacija za mobilni telefon (i za instalatere i za korisnike) je veoma laka za korišćenje. Tu su i lako programiranje, upravljanje i tekuće izmene sistema.

Tehnička podrška je odlična.

Vlada Railić, Valjevo

„Veoma pozitivno iskustvo u radu sa Jablotron alarmnim sistemima.

Izuzetno pouzdan i jednostavan za podešavanje.

Sve pohvale za tehničku podršku.“

Siniša Višnjički, Pančevo

„Kao mlada firma za poslove tehničkog obezbeđenja na našim prostorima, odmah smo shvatili priliku koju nudi rad sa Jablotronom. Sistem je uzeo Internet komunikaciju kao bazu i dalje se razvijao u dobrom pravcu. Tu je alarm, tu je upravljanje, tu je automatizacija. Zaista super.

Naša ciljna grupa je korisnik koji za malo više želi da dobije mnogo bolje.“

Nenad Meseldžija, Zemun

„Savremeno doba zahteva savremene tehnolgije; tržište zahteva brzu reakciju, niske cene, visoku pouzdanost i sve dostupno uvek i svuda na klik; klijenti zahtevaju sigurnost. Korišćenjem Jablotron sistema veoma sam unapredio ponudu za tržište i klijente iz prethodne rečenice.”

Ivan Đorđević, Niš

Postanite JABLOTRON integrator!

Pitali smo naše partnere integratore širom sveta šta misle o saradnji sa nama. Hteli smo da znamo da li su zadovoljni našim proizvodima i metodom obuke. Pogledajte šta su nam odgovorili!

Postanite JABLOTRON integrator!
Zašto vredi postati Jablotron partner?

Zašto vredi postati Jablotron partner?

Pusti video

Zašto vredi postati Jablotron partner?

Online mini-obuka

Lak i brz način da naučite osnove i dobijete digitalni sertifikat koji važi 3 meseca.

Prikaži Sakrij

Kompletna obuka

Naša celokupna ekspertiza u jednoj sveobuhvatnoj obuci, uz sertifikat koji važi 3 godine.

Prikaži Sakrij

Hvala vam na interesovanju da postanete partner za integraciju JABLOTRON alarmnih sistema. Popunite obrazac za registraciju da biste poslali prijavu za besplatan online kurs, nakon kojeg dobijate svoj prvi JABLOTRON sertifikat.

*

*

*

*

*

*

*

Gore navedene podatke će kreirati kompanija JABLOTRON ALARMS isključivo da bismo vas dodali u bazu podataka novih registrovanih kandidata za partnerstvo za montažu, kao i da bismo vam napravili nalog u aplikaciji MyCOMPANY. Podatke mogu automatski ili ručno obrađivati kompanija JABLOTRON ALARMS a.s. ili spoljni obrađivači koji imaju njeno ovlašćenje. Takođe prosleđujemo podatke partnerima za distribuciju u odgovarajućoj zemlji, koji pružaju izabrane usluge i podršku lokalnim JABLOTRON ALARMS partnerima za montažu, kako bi stupili u kontakt sa vama. Ako popunjavanjem obrazaca za registraciju odobrite ovaj pristup, izražavate svoj pristanak.
Upravljaćemo navedenim podacima i obrađivati ih do 31. decembra 2022. ili tokom vaše saradnje sa kompanijom JABLOTRON ALARMS ili upotrebe aplikacije MyCOMPANY.

Ovaj kurs je lako razumljiv samo za osobe sa odgovarajućim obrazovanjem ili iskustvom u oblasti elektrotehnike. Hvala vam na razumevanju.

Usted acepta esto al rellenar el formulario de registro.


Naučićemo vas sve o bezbednosnim sistemima i pomoći ćemo vam da razvijete svoje profesionalne veštine kako biste postali pravi specijalista u svojoj oblasti.

MyCOMPANY: Lakše poslovanje

Uz preko tri decenije iskustva, JABLOTRON je i dalje lider u oblasti smart alarma. Sada ćemo sa vama da podelimo jednu od svojih najmoćnijih digitalnih alatki. Aplikacija MyCOMPANY omogućiće vam da pametno upravljate svojim aktivnim sistemima na lak i zgodan način, uz manje vremena i truda, bez potrebe da bilo šta pamtite. Obaveštavaće vas o stanju sistema, o tehničkim i drugim problemima, a sadrži i sve video snimke za pomenutu obuku.

MyCOMPANY: Lakše poslovanje

 

Odgovori na najčešća pitanja (FAQ)

Pitanja i odgovori
Koje zahteve osoba treba da ispuni da bi postala JABLOTRON instalater?

Naši korisnici cene profesionalnost i pouzdanost. Zbog toga, osim jednostavnog potpisivanja poslovnog ugovora, zahtevamo i određeni stepen poznavanja našeg JABLOTRON 100+ sistema. Iz tog razloga svi instalateri sistema JABLOTRON 100+ moraju da prođu obuku koju organizuju naši lokalni partneri ili koju online drže instruktori direktno iz Jablotron Academy.

Imajte na umu i to da zakoni vaše zemlje mogu da imaju dodatne zahteve vezane za određeno tehničko obrazovanje ili izvoda iz evidencije osuđivanih osoba.

Ovo nije obuka za posao. Ovo je obuka za proširenje Vašeg posla na novu vrstu mrežnog alarma i pametne kuće.

Kako izgleda Jablotron onlajn obuka?

Kada popunite obrazac za registraciju, odmah ćete na vaš e-mail dobiti instrukcije za prijavu na online kurs.

Kako da se registrujete za onlajn kurs?

  1. Kliknite na link u e-mailu. Bićete preusmereni na JABLOTRON ACADEMY stranicu za prijavljivanje. Ako vas link ne odvede tamo direktno, kopirajte ga u komandni prozor vašeg pregledača.
  2. Prijavite se pomoću generisanog korisničkog imena (imejl adrese) i lozinke. Nakon prvog unosa podataka, od vas će biti zatraženo da promenite lozinku.
  3. Pogledajte redom video snimke za obuku koji sadrže detalje o sistemu JABLOTRON 100+.
  4. Kada pogledate video snimke spremni ste za finalni test.
  5. Kada uspešno završite onlajn kurs, moći ćete da preuzmete digitalni sertifikat koji važi 3 meseca.
  6. Naš lokalni distributer će stupiti u kontakt sa vama nedelju dana pošto završite kurs.
Kakve koristi imam od sertifikata?

Kada završite onlajn kurs, dobićete svoj prvi sertifikat JABLOTRON partnera za instalacije.

Ovaj sertifikat vam omogućava:

  • Da nabavljate Jablotron opremu sa popustom direktno od uvoznika.
  • Da dobijete stručnu tehničku podršku i pomoć u projektovanju pametnih sistema.
  • Da dobijete marketinšku podršku i nabavku promotivnih materijala po povoljnim cenama.
Šta da radim kada sertifikat istekne?

Kada dovršite online obuku, sa vama će stupiti u kontakt naš lokalni distributer. Dogovorite se oko pune verzije obuke (skraćena online plus kompletna obuka, u skladu sa trenutnim interesovanjem i mogućnostima). Zatim ćete dobiti sertifikat koji važi 2 godine. I ovaj korak je besplatan.

Želite li da dobijete još informacija?

*


*

*

*


*

Gore navedene podatke JABLOTRON ALARMS koristiće isključivo u cilju obrade vašeg zahteva. Podaci se mogu obrađivati na automatizovan način ili ručno od strane zaposlenih u odeljenju Administratora ili kod ovlašćenih spoljnih obrađivača. U zavisnosti od prirode vašeg upita, vaš pristanak i lični podaci možda će na navedeni način biti prosleđeni izabranim povezanim entitetima u okviru JABLOTRON grupe (obično JABLOTRON SECURITY a.s., JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.r.o., JABLOTRON CLOUD SERVICES s.r.o.).

Stavke označene zvezdicom * su obavezne