Jablotron

Kontakt

Biće nam drago da odgovorimo na vaša pitanja, bez obzira da li se radi o novim proizvodima, ili održavanju starih. Očekujemo vaš upit.

intro-kontakty.jpg

Kontakt

Biće nam drago da odgovorimo na vaša pitanja, bez obzira da li se radi o novim proizvodima, ili održavanju starih. Očekujemo vaš upit.

Jablotron Alarms a.s.

Pod Skalkou 4567/33
46601 Jablonec nad Nisou
export@jablotron.cz

Mat.Br.: 28668715
PIB: CZ28668715
Kompanija je registrovana pri Regionalnom sudu u Ústí nad Labem, Sekcija B, Dodatak 1957

Poverenik za zaštitu
podataka o ličnosti:
gdpr@jablotron.cz

Kontakt za korisnike

Da li želite JABLOTRON proizvode, ili vam treba sistem integrator? Jednostavno kontaktirajte lokalnog distributera, koji će obezbediti kontakt sa stručnjakom u vašem kraju.

Pronađi lokalnog partnera
Pošalji poruku

Kontakt za instalatere

Želite li da prodajete ili da instalirate naše proizvode? Treba li vam savet ili rešenje? Pišite nam. Naš lokalni distributer će vas kontaktirati u najkraćem vremenu.

Lokalni distributer

Kontaktirajte nas

Imate li dodatna pitanja, ili tražite stručnjaka za alarme?
Pišite nam. Odmah ćemo odgovoriti.

*


*

*

*


*

Gore navedene podatke JABLOTRON ALARMS koristiće isključivo u cilju obrade vašeg zahteva. Podaci se mogu obrađivati na automatizovan način ili ručno od strane zaposlenih u odeljenju Administratora ili kod ovlašćenih spoljnih obrađivača. U zavisnosti od prirode vašeg upita, vaš pristanak i lični podaci možda će na navedeni način biti prosleđeni izabranim povezanim entitetima u okviru JABLOTRON grupe (obično JABLOTRON SECURITY a.s., JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY s.r.o., JABLOTRON CLOUD SERVICES s.r.o.).

Stavke označene zvezdicom * su obavezne