Tre justeringar av ditt larm för en problemfri semester

05/31/21 Nyheter

Tiden för en välförtjänt semester och lite avkoppling börjar närma sig. I år kanske någon annanstans än hemma i din trädgård. För att kunna ge dig av på ditt äventyr bör du se till att ditt JABLOTRON-larm är i bästa skick. Sommarsäsongen för med sig massor av glädje men är också högsäsong för “oinbjudna gäster”.

Din Servicetekniker kan fjärransluta till ditt larm

Om ett JABLOTRON-larm skyddar din säkerhet finns det inget enklare än att arrangera en servicebesiktning med din installationspartner.

Som standard med högkvalitativa elektroniska system kostar det minimalt med att ta hand om det. Teknikern kan snabbt avgöra om allt är OK via en fjärranslutning. Teknikern kan snabbt avgöra om allt är OK via en fjärranslutning. Hen kontrollerar helt enkelt rätt inställningar och funktionalitet för ditt larm på detta sätt.

Om det skulle visa sig att det behövs ett besök av teknikern, t.ex behov av batteribyte eller ett behov av åtgärda en defekt enhet så kan ni överenskomma om ett besök när det passar dig bäst.

Automatisera allt du behöver

Funderar du över vem som skall hjälpa dig med tillsyn av huset och trädgården under din semester? Det kan din tekniker göra. Åtminstone bildligt talat. Hen kan ställa in ett antal automatiska händelser som styrs av JABLOTRON-larmet.

Regelbunden bevattning av trädgården? Inga problem. Systemet drar upp persiennerna varje morgon och slår på belysning varje kväll. Huset ser då inte övergivet ut och det avskräcker tjuvar från att göra inbrottsförsök.

Larmet matar inte husdjur, men du kan komma överens med goda vänner eller grannar och under din frånvaro kan du ge dem tillfälligt tillträde att komma in i huset, t ex till trädgården, förrådet med gräsklipparen eller huset. Även här kommer varje rörelse att följas av ditt larmsystem.

Du kan använda automatiseringen även när du stannar hemma. Öppna garaget genom att ljustuta med din bils strålkastare. När du går in i huset tänds lamporna automatiskt och värme/kyla slår på/av beroende på vad du önskar.

En omedelbar översikt tack vare appen

Se vad som händer hemma när helst du vill. Du kan fjärrkontrollera huset och trädgården om du har kameradetektorer eller IP-kameror anslutna i systemet. Du kan även ändra systeminställningarna varifrån som helst med hjälp av applikationen MyJABLOTRON. Kanske du vill släppa in en budfirma genom porten eller in i garaget när de kommer med ett paket med dykutrustning. Därefter kan du enkelt låsa och larma igen, så du inte längre behöver oroa dig för dina värdesaker hemma.

Vänta inte till sista minuten

Kontakta din tekniker och välj ett passande datum för översyn av ditt larm.

Har du inte redan ett pålitligt Jablotronlarm? Kom överens om installation av ett nytt säkerhetssystem, så att du kan åka på semester i år utan att behöva oroa dig.

Jag vill kontrollera larmet