Jablotron

Бидете дел од семејството на Jablotron

Повеќе од 30 години, ние во светот нудиме иновативни но и едноставни производи за користење. Сигурни сме дека сме успешни, благодарејќи на Вас, поради тоа на нашите партнери им овозможуваме корисни тренинзи и квалификувана техничка подршка.

Сакам да станам партнер инсталатер

Banner Stante se partnerem 2023

Бидете дел од семејството на Jablotron

Иновативи производи - лесни за инсталирање

Независно дали ќе се одлучите за жичана или безжична инсталација, секогаш можете да изберете детектори од широката палета. Исто така, можете да ги комбинирате и двете технологии било за во Вашиот дом, компанија или Вашиот автомобил.

Апликацијата MyCOMPANY и нејзините функции

Напревете ја Вашата работа со клиенти лесна. Благодарејќи на апликацијата за пристап од далечина, можете да се поврзете со било кој инсталиран систем. Со апликацијата MyCOMPANY ќе можете да ги менаџирате инсталираните системи, а и да пронајдете се што ви е потребно на едно место за Jablotron.

myco_1_en.png
Администрирање на инсталациите

Ефективно справување и пристап до Вашите инсталирани системи каде и да сте

myco_2b_en.png
Креирање на понуди

Креирајте и доставувајте професионални понуди брзо и ефикасно

Креирање на понуди

Креирајте сопствен меморандум со лого и контакт информации, додадете ги артиклите и направите професијанална понуда брзо и ефикасно.

Понудата ќе соджи слика и технички опис од компонентите, а кога Вашиот клиент ќе ја потврди, можете да ја пратите како нарачка до дистрибутерот или да го испринтате како договор со клиентот.

Администрирање на инстлациите

Не барање на клиентот, можете да реагирате веднаш доколку сте пред вашиот компјутер користејќи ја нашата апликација. На лесен и едноставен начин можете да ги смените параметрите .

Исто така, ќе имате преглед на сите Ваши инсталации на едно место. Можете да ги филтрирате информациите .

Обука и Поддршка

Проширете ги Вашите квалификации преку курсот за преквалификација на Jablotron-овата академија. Вие само треба, да ги изгледате едукативните видеа преку апликацијата и да го положите завршниот испит.

Меѓу другото, можете да најдете и најновите обавестувања во мениот на апликацијата МyCOMPANY .

База на податоци

Избегнувајте купишта на документи по фиоки или регистри при барање на вистинскиот документи. Ќе најдете се на едно место, преку апликацијата MyCOMPANY .

Од брошури и рекламни памфлети, до упатства и најнов софтвер .

Напредни подесувања

Додадете ги Вашите вработени во апликацијата MyCOMPANY и поделете ги по тимови. Доделте им различни нивоа на пристап, од подготовка на понуди до сетирање на системи .

Исто така, можете да ги поделите корисниците во групи и да им праќате наменски понуди .

Безплатни обавестувања

Ќе имате неограничен пеглед на сите инсталирани систем, благодарејќи на PUSH нотификациите, е-маиловите и СМС пораките .

Доколку кај корисникот дојде до активирање на алармот или потреба за сервисирање на некој уред, истиот момент ке добиете обавестување .

2 начини за контролирање на Вашиот систем

mobil.jpg
Мобилната апликација за паметни телефони
macbook.jpg
WEB апликацијата

Бесплатно превземање:

Apple Store Google Play

ico-gray-108-skoleni.png

Сертификациони и тренинг курсеви

Добијте сертификат кој ќе Ви даде право да инсталирате JABLOTRON-ови системи. По полагање на кусрсот за почетници и напредни техничари, ќе добиете покрај сертификат и голем број на маретијали и пристап до апликацијата MyCOMPANY и 3 годишна постгаранциска подршка

Прикажи Скриј

ico-gray-108-poradenstvi.png

Техничка подршка

Сите сертифицирани инсталатери, можат да ги користат услугите од нашиот квалификуван технички оддел/тим. Може да Ви понудиме адекватни решенија/препораки, детални приачници и врвна услуга во времетраење на гаранцијата на нашите производи.

Прикажи Скриј

Aktuálně vypsaná certifikační školení

Vyberte si termín i místo a získejte certifikát od Jablotronu. Ročně pořádáme 60 kurzů v 5 městech. Od školení pro začátečníky až po specializované kurzy pro experty. Pravidelně pořádáme kurzy také o autoalarmech a příslušenství.

 

JABLOTRON Ве подржува

Вашиот успех, е и наш успех. Ги подржуваме нашите инсталатери преку програмата за маркетинг поддршка

JABLOTRON Ве подржува

Вашиот успех, е и наш успех. Ги подржуваме нашите инсталатери преку програмата за маркетинг поддршка