Jablotron

Otkrivanje druge strane vašeg sigurnosnog sistema - pametnog grejanja

Obzirom da se sezona letnjih praznika završava i vaše misli se okreću ka pripremama za nadolazeće hladne mesece, možda je pravi trenutak da proverite vaše planove za grejanje. Da li vaš sistem grejanja zadovoljava vaše potrebe? Da li već postoji neka nova tehnologija koja olakšava interakciju sa vašim sistemom grejanja?

Čitajte dalje kako biste bili prijatno iznenađeni onim što JABLOTRON nudi.

Slobodno recite „JABLOTRON pravi alarmne sisteme“. U pravu ste naravno, ali da li ste znali da naši bezbednosni sistemi obuhvataju i elemente Pametne Kuće koji uključuju nadzor i kontrolu grejanja?

Lak pristup grejanju

Zamislite da možete da proveravate i upravljate Vašim sistemom grejanja pomoću iste MyJABLOTRON aplikacije, koju već koristite za Vaš alarm, sa bilo kog mesta i bilo kad.

Podesite željenu temperaturu pomoću nekoliko dodira ekrana, reprogramirajte nedeljne temperaturne profile, pa čak i vizuelizujte arhivirana merenja u grafikone temperature kako biste osigurali da Vaše grejanje zaista dugoročno i optimalno radi za Vas.

Nema više trčanja nazad kući, kao onda kad ste zaboravili da smanjite grejanje pre odlaska na put.

Briga o vašem domu

Pametni sistem neumorno radi, čuvajući ono što vam je važno kod kuće. Dodavanje video kamera sa video-verifikacijom znači mogućnost provere šta se zaista dešava kod kuće kad ste odsutni. Ovo radi i tokom upozorenja za provalu, pri čemu se za svaki događaj generiše jednominutni video snimak kako bi se potvrdio uzrok uzbune, tako da možete pouzdano da upozorite odgovarajuće službe za brzu reakciju. Štaviše, detektori poplave i požara mogu bez prekida da vrše nadzor za ove opasnosti, upozoravajući Vas odmah putem aplikacije u slučaju otkrivanja problema.

Pogledajte sami

Zamolite svog lokalnog JABLOTRON sistem integratora da vam demonstrira mogućnosti naše pametne kontrole grejanja i pokaže vam uređaje poput ventila i termostata. Uskoro ćete videti da ćete dobiti ne samo dodatnu pogodnost, već ćete i uštedeti na grejanju, jer se kilovati mogu brzo i lako optimizovati.

Prednosti pametnog grejanja

  • Jednostavno za dodavanje postojećem sistemu Jablotron alarma
  • Trenutna kontrola i nadzor sa bilo kog mesta i u bilo koje vrijeme
  • Koristite popularnu i poznatu MyJABLOTRON aplikaciju. Nisu vam potrebne druge aplikacije.
  • Izbjegava skladištenje velike količine podataka na vašem mobilnom telefonu
  • Vizuelizacija arhive merenja temperature
  • Jednostavno programiranje željene temperature
  • Opciono: upozorenja o opasnosti
  • Veoma sigurna veza za prenos podataka
  • Uštedite na grejanju operativnom optimizacijom

Obratite se svom lokalnom instaleru da biste uštedeli novac našim pametnim grejanjem